Схоже, що в останніх версіях Adobe Premiere Pro, професійної програми для нелінійного монтажу відео, є якась проблема, здатна викликати незворотні пошкодження динаміків ноутбуків MacBook Pro.

Якщо бути точним, їх перегорання.

Варто відзначити, що динаміки після таких інцидентів більше не підлягають відновленню, а їх ремонт може обійтися дуже дорого.

Відповідна гілка з скаргами з'явилася на форумі в листопаді минулого року, але в січні скарг стало помітно більше. Судячи з усього, Apple все-таки доведеться знайти пояснення цієї неприємної проблеми. Немає сумнівів, що Apple не визнає це шлюбом, так як компанію змусять міняти зламані динаміки за їх же рахунок. Неясно, коли саме виникла проблема, з чим конкретно вона пов'язана і скільки користувачів постраждали. Судячи по скаргах, проблема зачіпає останні версії 12.0.1 і 12.0.2 adobe Premiere Pro CC для Mac. Одниз з користувачів повідомив, що заміна динаміків на макбуке обійшлася йому в 600 доларів через складно й конструкції самого ноутбука.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.