Компанія Google презентувала нову версію браузера для розробників Chrome Canary в темній виконанні дизайну. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на інформацію сайту 9to5Google.
Дана версія браузера має підтримку на операційних системах mac os і Windows 10. Дана версія браузера Chrome Canary змінює елементи браузера, але не відкривні сторінки, навіть якщо ті можуть працювати з темними темами. При цьому браузер автоматично включає темну тему в залежності від налаштувань теми macOS і Windows 10.

Наголошується, що на квітень 2019 року Google планує зробити глобальне оновлення основної версії браузера. Виходячи з тестування даної версії браузера з темним дизайном, передбачається, що воно отримає продовження в новій версії сайту.

Оновлення Google Chrome
Оновлення Google Chrome

Раніше повідомлялося, що в США користувачі Gmail зіткнулися з серйозною проблемою – в поштовому сервісі виявлена помилка, якою скористалися шахраї, щоб заробляти на довірливих людях.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Особливість бага в тому, що Gmail дозволяє користувачам додавати в адресу електронної пошти "плаваючу" точку, створюючи таким чином кілька паралельних адрес для однієї поштової скриньки. Сервіс Google просто не бачить різниці між назвою адреси з точкою і без – всі листи будуть падати на основний email. таким чином, баг дозволяє обійти захист Gmail, що може допомогти хакерам незаконно проникати в пристрої користувачів.

Наприклад, якщо поставити крапку в логіні пошти, лист відправиться прямо на основну пошту одержувача. У свою ж чергу, це допомагає хакерам обходити захист від Google, яка здатна блокувати 99% спаму.

Нагадаємо, Google Chrome зробив темну тему доступною для всіх.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Gmail від Google виявили баг, під загрозою кожен.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що в Android виявили нову уразливість.