Google випустила тестову версію "темного" браузера. Вона працюватиме автоматично і торкнеться виключно елементів браузера, а не самих веб-сторінок.

Цю інформацію повідомили читачі 9to5Google , які отримали нову версію Canary-білду для розробників.

За словами користувачів, у сам браузер не вбудований перемикач темряви. Вона автоматично встановлюється у відповідності з налаштуваннями Windows 10 або macOS. Темна тема може з'явитися в 74-ій версії браузера, яка вийде в квітні.

Ще з травня 2018 року в браузері Google існує сторінка з запитом підтримки цього режиму, проте лише нещодавно один з розробників Google підтвердив розробку даної функції. Аналогічний запит існує з червня 2018 року і для macOS після появи в цій операційній системі "темного" режиму.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, користувачів здивувало те, що підтримці "темного" режиму для Windows присвоїли менш високий рейтинг, ніж для macOS, незважаючи на більш широку поширеність першої системи.

Існує кілька варіантів, як отримати темну тему в Google Chrome:

  • "режим інкогніто" (темний за замовчуванням);
  • встановити сторонню тему з інтернет-магазину Chrome;
  • включити нестабільну версію через прапор (тільки в Google Chrome Canary).

Нагадаємо, компанія Google презентувала нову версію браузера для розробників Chrome Canary в темному виконанні дизайну. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на інформацію сайту 9to5Google.

Дана версія браузера має підтримку на операційних системах mac os і Windows 10. Дана версія браузера Chrome Canary змінює елементи браузера, але не відкриваються сторінки, навіть якщо ті можуть працювати з темними темами. При цьому браузер автоматично включає темну тему в залежності від налаштувань теми macOS і Windows 10.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Gmail від Google виявили баг, під загрозою кожен.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що в Android виявили нову уразливість.