Популярна соціальна мережа Instagram потішила користувачів оновленням. Відтепер в основну стрічку можна додавати довгі відео з платформи IGTV.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Twitter.

"Тепер ви можете переглядати відео IGTV на вашій сторінці. Коли з'являється нове відео від когось, за ким ви стежите, ви можете натиснути зі свого каналу, щоб переглянути повне відео в IGTV", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сервіс запустив платформу IGTV в червні 2018 року в якості окремого додатка. На відміну від основного Instagram, туди можна завантажувати ролики довжиною до 10 хвилин (для великих каналів) і лише у вертикальному форматі.

Instagram активно просував сервіс всередині основного додатки за допомогою кнопки зі спливаючими повідомленнями збоку екрана, додавання відео з IGTV в стрічку рекомендацій і в "Історії". Незважаючи на це, творці контенту майже не випускають ексклюзивних відео для платформи, а користувачі неохоче їх дивляться.

Раніше повідомлялося, що соцмережа Instagram буде блокувати контент про самогубства та самоушкоджувальну поведінку. Таке рішення було ухвалене після декількох випадків самогубств серед підлітків, які дивились тематичні фото і відео.

Зазначимо, що ця соцмережа формує видачу контенту під переваги конкретного користувача. Тобто користувач бачить все більше матеріалів, на які він звертає увагу.

Нагадаємо, що Instagram жорстко опустив топову путінську пропагандистку: думай, що пишеш. Варто відзначити, що у пості вона закликала допомогти бойовикам "ЛДНР", які отримали поранення у боях проти української армії.

Як повідомляв "Знай.ua", мобільні оператори анонсували революційну послугу: коли стартує унікальна функція.

Також "Знай.ua" писав, що Google запустив функцію, яка одного разу може врятувати вам життя.