Соціальна мережа Facebook скоро додасть можливість користувачам обмінюватися інформацією про своє місцезнаходження і домовлятися про побачення і зустрічі.

Про це пише theБабель з посиланням на Axios.

"Ми не хочемо, щоб додаток містив онлайн-кредити або будь-які інші речі, які не відбулися б поза живого спілкування" - зазначив Натан Шарп, голова служби знайомств Facebook.

На відміну від деяких інших додатків, користувачі зможуть переглядати інші профілі, але їм не потрібно "бути однодумцями", перш ніж почати розмову, бо це відбувається і в реальному житті, коли хтось повинен ризикнути і зробити перший крок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Додаток вже доступний для деяких користувачів в Канаді, Колумбії і Таїланді, у найближчому майбутньому планується ще більше країн (Facebook поки не надає більш докладної інформації).

Незважаючи на мільйони потенційних користувачів, служба знайомств Facebook все ще стикається з проблемами. Основна — чи захочуть користувачі ділитися великою кількістю персональних даних з соціальною мережею.