Nvidia і 4А Games підтвердили чутки про тісну співпрацю. Зокрема, розробник ігрового заліза повідомив, що в Metro: Exodus буде використовуватися технологія Deep Learning Super Sampling (DLSS). Повідомляється, що завдяки спільній роботі, актуальні відеокарти отримають приріст продуктивності, так що гра буде просто “літати” на максимальних налаштуваннях, якщо ваш ПК достатньо потужний для цього.

Технологія трасування променів в реальному часі (RTX) буде в релизной версії Metro: Exodus. Причому вона використовується в грі, як для зовнішнього, так і для непрямого освітлення. Варто відзначити, що конкурентів у гри за якістю освітлення просто немає.

А ось про DLSS поки нічого невідомо, крім того, що її однозначно не додадуть. Ця технологія повинна забезпечити більш просунуте згладжування, при цьому розвантажуючи систему, так як для неї в останніх відеокартах Nvidia виділені свої обчислювальні ядра. В теорії, DLSS може підвищити продуктивність до 50%, але в іграх вона поки ніде не використовувалася. Подивимося, чи зможе виробник компонентів для ПК уявити щось дійсно цікаве, а не просто накручені цифри в тесті на продуктивність.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0