Бюджетний смартфон лінійки Samsung – Galaxy S10e засвітився в мережі на якісному рендері.

Майбутня новинка з'явилася в жовтому кольорі. Судячи з усього, компанія планує випустити бюджетну версію флагмана, як це зробила Apple з iPhone XR.

Зазначимо, що майбутній смартфон отримає 5,8-дюймовий Infinity-O-дисплей з отвором для фронтальної камери. Основна камера буде подвійна. Крім того, на задній панелі розміщений сканер відбитків пальців. Судячи з усього, сканер розмістили на задній частині, а не під дисплеєм, щоб істотно заощадити на виробництві, так і кінцева ціна від цього теж знизиться.

Смартфон оснащений процесором Exynos 9820 (або Snapdragon 855 для американського ринку) в парі з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Нагадаємо, що презентація флагманів від Samsung відбудеться 20 лютого. Крім Galaxy S10 в різних модифікаціях, компанія представить ще кілька крутих девайсів.

Про ціну поки говорити рано, але девайс коштуватиме явно дорожче 700 доларів, враховуючи топовий процесор і начинку.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0