Американський двигун Raptor побив рекорд російського РД-180 за рівнем тиску в камері згоряння. Втім, нічого дивного, адже Маск геніальний інженер, а Space X усього за короткий період існування зумів досягти висот у плані космічних подорожей.

Двигун, що розробляється американською компанією SpaceX Raptor побив рекорд російського РД-180 за рівнем тиску в камері згоряння. Про це в понеділок, 11 лютого, заявив глава компанії Ілон Маск в Twitter.

"Сьогодні Raptor досяг 268,9 бару (показник тиску в камері згоряння), побивши попередній рекорд, встановлений приголомшливим російським РД-180", - написав він у своєму мікроблозі, зазначивши відмінну роботу своєї команди. Нагадаємо, що саме цей двигун може допомогти першим колонізаторам Марса досягти своєї мети. Однак, це буде нескоро, адже радіація в космосі все ще смертельно небезпечна для людського організму.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Згідно з даними НВО Енергомаш (РФ), тиск у камері згоряння РД-180 становить 266,7 бар.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0