Виручка відеохостингу Vimeo за підсумками 2018 року зросла на 54% і досягла $160 млн. Про це повідомляє Reuters з посиланням на звітність материнської групи сервісу InterActiveCorp (IAC). Холдинг вперше розкрив фінансові показники Vimeo. тепер ми можемо дізнатися, наскільки прибутково мати такий сервіс, який є чи не головним конкурентом YouTube, але все ж сильно відстає.

Як відомо, відеохостинг заробляє на платних інструменти, за допомогою яких користувачі можуть редагувати відео у високій якості на платформі і показувати їх без реклами. Сервіс пропонує кілька пакетів по підписці вартістю від $84 до $900 на рік. У будь-якому випадку, сам сервіс працює значно якіснішим, якщо порівнювати з YouTube, але і користувачів в рази менше.

В 2018 році число платних користувачів збільшилася на 9% і на кінець грудня становила 952 000 чоловік. Також зросла середня виручка на одного користувача — на 22%.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Цілком можливо, що це сталося через те, що YouTube вводить нові обмеження, які зменшують можливості як користувачів, так і популярних блогерів.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0