В мережі витекли зображення нового флагманського смартфона Asus ZenFone 6.

На фотографіях показана тільки задня частина пристрою в двох кольорах: чорному та градієнтному. Однак, навіть цього достатньо, щоб зрозуміти, що з себе цей смартфон буде представляти на ринку.

Смартфон, судячи по знімках, повинні оснастити потрійний основною камерою. Швидше за все, компа Також можна помітити, що на задній стороні ZenFone 6 немає сканера відбитків пальців. Його, судячи з усього, встановлять під екраном смартфона або на його бічній грані. Враховуючи, що виробники почали масово впроваджувати сканери під екран, можна сміливо припустити, що більше не доведеться прикладати палець до механічної кнопки.

Подробиць про характеристики Asus ZenFone 6 немає. Можна лише припустити, що новинка отримає широкоформатний дисплей з отвором для фронтальної камери або каплевидным вирізом. Що стосується продуктивності, девайс оснастять топовим на даний момент Qualcomm Snapdragon 855 в парі з 6/8 ГБ ОЗУ. Не виключено, що підтримка 5G теж буде впроваджена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Анонс запланований на останні дні лютого, а ось про ціну поки говорити рано. У будь-якому випадку, виглядає він красиво і свіжо.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0