Моделі смартфонів Meizu серії Note користуються заслуженим попитом серед споживачів завдяки відмінному співвідношенню ціни і можливостей.

Буквально днями в мережі з'явилася інформація про новий смартфон від компанії під назвою Meizu Note 9 (модельний номер M923Q), якій належить конкурувати з потенційним бестселером Redmi Note 7 Pro. І хоча про характеристики ми знаємо практично все, живих фотографій в мережі практично не було.

Як бачимо, Meizu Note 9 справді стане першою моделлю виробника з каплевидным вирізом екрану. Судячи з усього, компанія прогнулася під тренди, і додала виріз у верхню частину смартфонів. Модулі здвоєною камери розташовані вертикальній в лівому кутку задньої панелі, нижче видно світлодіодний спалах Meizu. У верхній частині по центру задній панелі розташований дактилоскопічний датчик. Швидше за все, саме на сенсорному сканері компанія вирішила заощадити, розташувавши його на задній панелі пристрою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон отримає топову камера на 48 Мп, і це буде його родзинкою. Про ціну поки говорити рано, але смартфон буде коштувати явно дешевше 300 доларів.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0