Високий рівень швидкодії iOS 12 на старих моделях iPhone, про яку із захопленням говорили як в Купертіно, так і за його межами, виявився свого роду розплатою за проблеми в працездатності нових. Практично в кожному оновленні виявлявся баг, який обмежував користувачів у використанні смартфона. Відзначимо, що нова iOS 12.1.4 теж не стала винятком.

Навіть актуальна версія iOS за номером 12.1.4 не тільки не виправила існуючих багів, які перешкоджають комфортному взаємодії зі смартфонами, але і, здається, додала нових, чим остаточно вивела з себе сотні, якщо не тисячі користувачів по всьому світу. Власники iPhone знову почали штурмувати тематичні форуми і службу підтримки Apple.

Як показав аналіз відгуків користувачів соціальних мереж про iOS 12.1.4, поточне оновлення мобільної операційки призвело до масового збою в роботі модулів Wi-Fi обраних екземплярів iPhone і значного зниження швидкості з'єднання з LTE. Судячи з усього, розгорається новий скандал, і Apple буде зобов'язана визнати свою помилку, і в найкоротші терміни випустити розумне оновлення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0