Вже 20 лютого в Сан-Франциско відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, на який багато покупців покладають дуже великі надії. Однак, інсайдери повідомляють, що камера смартфона сильно розчарує. Судячи з усього, для компанії це буде останнім ударом, враховуючи тісний конкуренцію з Huawei і Xiaomi на ринку мобільних пристроїв.

Хоч топові версії Samsung Galaxy S10 і отримають потрійну основну камеру, яка до цього ніколи не використовувалася у флагманах бренду, але вона абсолютно точно розчарує покупців, а на тлі Huawei Mate 20 Pro якість її фотографій виявиться значно гірше. Вся справа в тому, що в новинку виробник вирішив встановити торішню камеру від Galaxy S9, а щоб хоч якось поліпшити якість фотографій і запису відео додано третій об'єктив.

Користувачів чекають основна 12 Мп камера з пікселями по 1,4 мкм. Нагадаємо, що і попередній Galaxy S9 не міг похвалитися дивним якістю фото, а для 2019 це взагалі погані показники якості. Ті ж самі Huawei Mate 20 Pro продаються значно дешевше, але камера у них на висоті. Подивимося, які будуть продажі у Galaxy S10.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0