Безкоштовна гра Fortnite стала найуспішнішою в цифровому магазині App Store. За останній рік принесла розробникам $500 млн. Судячи з усього, режим Battle Royale став дуже популярним серед користувачів, так що розробники вчасно створили гру з таким режимом, і зробили її абсолютно безкоштовно.

Fortnite для iOS запустили 15 березня 2018 року. Постійні користувачі дозволяли заробляти розробникам $1,5 млн на добу. У серпні 2018-го гра вийшла на Android, але проект на цій платформі приніс Epic Games всього $100 тис. за останні півроку. До того ж, компанія розробник не бажала віддавати частку в 30% від доходів компанії Google лише за те, що вони розмістять гру в Google Play. Судячи з усього, компанія за це поплатилася багатомільйонної виручкою.

Крім смартфонів і планшетів гра також доступна на більшості платформ: ігрові приставки та комп'ютери під Windows і macOS. Кількість активних користувачів наближається до 250 млн, і це черговий рекорд, враховуючи, скільки ця гра існує взагалі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0