Не секрет, що справи у компанії Apple йдуть не так гладко, як очікувалося: різні судові розгляди, погані продажі нових iPhone, баги, які дозволяють прослуховувати інших користувачів.

На тлі всього цього Apple прийняла рішення почати агресивно нав'язувати і продавати iPhone, чого до цього моменту вона не робила. Як повідомив головний редактор видання Bloomberg Марк Гурман, з початку лютого “яблучна” корпорація ввела нові правила для своїх співробітників. У разі, якщо в сервісний центр принесли iPhone, і його гарантія закінчилася, співробітник сервісу повинен зробити все, щоб клієнт придбав новий iPhone, а не ремонтував свій поламаний. Таким чином, компанія хоче підвищити продажі смартфонів, які так і не виправдали очікування користувачів.

Для цього співробітники рекламують програму Trade-in, всіляко переконуючи клієнта в тому, що буде набагато краще і простіше обміняти старий зламаний смартфон на новий з доплатою, ніж ремонтувати зламаний. При цьому у всіх сервісних центрах повинна бути реклама новенького iPhone XR, який так і не зумів виправдати очікувань керівництва Apple. У разі, якщо працівник не буде пропонувати придбати новий девайс, його можуть оштрафувати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0