Компанія Google запустить режим доповненої реальності Google Maps. Як повідомляється, зараз проводиться закрите тестування програми, та нова версія доступна обмеженому колу осіб. В будь-якому випадку, не факт, що пошуковик зробить фінальну версію цієї функції, щоб вона з'явилася в офіційному додатку для всіх бажаючих.

В основу ліг технологія Augmented reality, що одержала популярність завдяки грі Pokemon Go. Сама по собі технологія досить проста, так що навіть порівняно старі смартфони зможуть підтримувати доповнену реальність від Google. Таким чином, через об'єктив камери на екрані з'являлося зображення в режимі реального часу, змішаного з програмними об'єктами.

З її допомогою Google Maps через камеру телефону можна буде побачити адреси, номери телефонів та іншу корисну інформацію про об'єкт, вулиці, в закладі, який потрапляє в кадр. Це відмінна можливість подорожувати по незнайомих місцях самостійно, але при цьому отримувати цікаву інформацію про архітектуру незвіданих місць і міст.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.