В інтернеті з'явилися дані про нові моделі розумних годинників Samsung. Як очікується, пристрій надійде на ринок під назвою Galaxy Watch Active. До речі, пристрій отримає оновлений дизайн, і позбудеться деяких нововведень.

Повідомляється, що девайс отримає зменшений дисплей, а також акумулятор. Однак, це не заважає апарату працювати без підзарядки протягом декількох днів. Якщо в попередній моделі використовувався акумулятор ємністю 300 маг, то в Galaxy Watch Active цей показник знижений до 236 маг. При цьому випуск збільшеної моделі з більш великим дисплеєм і батареєю збільшеної не передбачено. В той же час товщина новинки збільшиться до 13 мм (проти 11,6 мм у Sport Gear). Втім, про ціну поки говорити рано, а порівнювати з попередніми моделями недоречно з-за величезної різниці.

Передбачається, що розумний годинник Samsung Galaxy Watch Active буде водонепроникним при зануренні на глибину до 50 метрів. Пристрій містить 2-ядерний процесор Exynos 9110, вбудоване сховище місткістю 4 ГБ, вбудовані модулі бездротового зв'язку Bluetooth 4.2, NFC і Wi-Fi. Втім, всі нововведення сучасних розумних годинників в цієї моделі точно будуть.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.