Суд зобов'язав жителя Флориди Джонні Переса виплатити видавця гри GTA Online чималі компенсації за створення і поширення платного читерского програмне забезпечення Elusive. Звичайно ж, створених хакером софт давав перевагу одним гравцям над іншими, і сильно зіпсували показники продажів самої гри. До того ж, незаконний софт був безкоштовним, і сам творець зміг непогано на ній нажитися.

як покарання за створення Elusive суд засудив Джонні Переса до виплати компенсації видавцеві в сумі $150 тис. Крім того, він зобов'язаний заплатити $66,9 тис. в якості плати за послуги адвоката правовласника. Перес звинувачувався в порушенні авторських прав Take-Two Interactive, порушення балансу ігрового процесу, порушенні моделі покупок у грі. Крім того, йому ставиться в провину той факт, що він зіпсував задоволення від гри чесним гравцям.

Ця справа є ще один показником того, наскільки далеко може зайти використання чітів в мультіплєєрной гри. Незабаром нечесні гравці можуть виявитися або в суді, або навіть у в'язниці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.