Сьогодні був розкритий список пристроїв, для яких вийде прошивка MIUI 11 з усіма численними змінами. Її основою для багатьох моделей стане Android 9.0 Pie від Google, проте в ряді випадків будуть використовувати більш старі версії ОС. Серед головних нововведень варто відзначити змінений інтерфейс, наявність темної теми, а також істотна економія батареї, аж до 50%. Приємний сюрприз для власників китайських смартфонів.

Крім того, розробники у новому намір переробити багато елементи меню і інтерфейсу, зробивши їх більш простими та зручними для використання.

Отже, перейдемо до найцікавішого: ось список пристроїв, для яких випустять нову прошивку: Redmi Pro, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Redmi Note 4 , Redmi Note 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 5, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro. Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 7 Pro, Redmi Pro 2, Mi 5X, Mi 5S, Mi 5S Plus, 6 Mi, Mi 6X, Mi 8 Lite, Mi 8 SE, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Mix 3S, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3, Mi Max 4, Mi Note 3, 9 Mi, Mi 9 Pro, Mi 7X, Mi Pad 3, Mi Pad 4 і Mi Pad 4 Plus.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Іншими словами, практично всі сучасні смартфони отримають це оновлення, яке торкнеться всі лінійки пристроїв від Xiaomi.

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.