Ми вже чули про те, що Apple в цьому році збирається представити нову версію планшета iPad mini, який не оновлювався вже кілька років. Нагадаємо, перший iPad mini вийшов в 2012 році, а останнє, четверте покоління пристрою було представлено в 2015 році. Варто відзначити, що серед планшетів від яблучної корпорації цей відрізнявся невеликою діагоналлю дисплея. Тепер же інсайдери виявили згадка цього пристрою в коді оновлення iOS 12.2.

З урахуванням того, що з моменту випуску моделі iPad mini 4 пройшло вже чотири роки, крім поліпшення технічних параметрів було б логічно припускати новий дизайн в стилі актуальних моделей iPad Pro 2018 року. Однак, судячи з усього, дизайн практично не зміниться. Варто відзначити лише відсутність роз'єму для навушників, і можливо FaceID, якщо її запровадять досить дешеву модель.

Варто відзначити, що сам планшет отримає оновлений процесор. Так, ціна за девайс буде рекордно низькою, адже всі головні особливості від Apple будуть працювати на інших моделях, наприклад на Por-версіях, або Air.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.