Компанія OnePlus опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo повідомлення, яке стосується дебюту нового продукту на честь Дня Закоханих. Судячи з усього, компанія приготувала дещо особливе, щоб привернути до себе увагу за допомогою свята.

Однак, розкрити девайс не вийде - компанія вирішила показати новинку за пару днів до свята, яке відзначають щорічно 14 лютого. Подробиць про новинку поки немає, виробник опублікував зображення, на якому показана біла коробка з червоною стрічкою. Однак, навіть на такому невинному фото можна виявити кілька підказок.

На стрічці, а також у тексті повідомлення вказані кілька брендів, включаючи Charles & Keith, HEFANG, Godiva і Pedro. Charles & Keith — сінгапурська компанія, що спеціалізується на продажу модного взуття та аксесуарів. Бренд HEFANG займається оригінальними прикрасами, Godiva Chocolatier — бельгійський виробник шоколаду і супутніх товарів. Pedro — сінгапурський модний бренд. Втім, навіть ці підказки нічого не дали зрозуміти. Будемо сподіватися, що це не їжа, або безглузда прикраса.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.