Користувач мережі під ніком meta1984 написав, що, збираючись на прогулянку, відчув у кишені джинсів дискомфорт: “ніби коле ключем до ніг”. Як виявилося, це запалав смартфон від Xiaomi. Сунувши руку в кишеню, користувач відчув жар, а колоти стало ще сильнішим. Варто відзначити, що це могло статися з кожним, враховуючи популярність смартфонів цього китайського бренду.

Зрозумівши, що зі смартфоном щось не так, він зумів витягнути його з кишені — у цей час гаджет вже палахкотів. Користувач кинув його на підлогу, після чого девайс почав здуватися чорними бульбашками киплячого пластику і випускати сизий дим “як з паровозної труби”. На нозі користувача залишився глибокий опік.

Компанія поки ніяк не прокоментувала цей інцидент. Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли смартфони Xiaomi і Huawei спалахують. Наприклад, Samsung Galaxy Note 7 рекордно часто запалюються, і виробникові довелося відкликати мільйони пристроїв з-за небезпеки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.