Експерти вважають, що цьому посприяв тривалий життєвий цикл смартфонів Apple і високі ціни на новинки. Втім, це не дивно. До того ж, у 2018 році компанія не показала абсолютно нічого революційного, що могло змусити власників iPhone викинути свої пристрої в вікно і побігти в магазин за новеньким.

Компанія підтримує величезну кількість старих пристроїв — наприклад, оновлення iOS досі приходять на iPhone 5s, і це незважаючи на те, що смартфон був представлений в 2013 році. Однак, девайс по праву вважають найкращим серед лінійки.

Втім, якщо вірити аналітикам, ситуація зміниться навіть з виходом нових моделей iPhone у вересні. За прогнозами Bernstein, зі старих версій iPhone на новинки оновляться лише 16% всіх користувачів. Наскільки вірні були ці припущення, дізнаємося вже в кінці року. Швидше за все, користувачі очікують зниження цін на нові iPhone, щоб придбати їх набагато дешевше.

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.