Фахівці стверджують, що одним з інструментів, які використовують хакери для злому акаунтів Google Translate.

Хакери розсилають користувачам стандартні фішингові листи, однак шкідливі посилання всередині них ведуть не на саму сторінку зловмисників, а на її версію, пропущену через Google Translate. Таким чином, хакери навчилися обходити систему, і обманювати людей.

У звіті говориться, що кожен раз, коли користувач натискає на посилання всередині фішингових листів, вони перенаправляються на сайт Google Translate, де фішингова сторінка завантажується за допомогою звичайної панелі інструментів у верхній частині сторінки і виглядає так, ніби це звичайний сайт. Втім, ті, хто не перший день в мережі, все ж зможе відрізнити справжній сайт, від пастки хакерів. До того ж, хто відкривається посилання на перекладач від Google, яку йому прислали в листі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Натиснувши на посилання, ви обмінюєтесь інформацією, паролями від соціальних мереж або навіть відомостями про банківський рахунок зі зловмисниками.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.