Творці Metro: Exodus підтвердили, що покупці шутера в Steam все-таки зможуть попередньо завантажити його, незважаючи на іншу інформацію від нібито технічної підтримки Deep Silver. Судячи з усього, компанія прислухалася до користувачів, які хотіли поповнити свою ігрову колекцію в бібліотеці Steam. Нагадаємо, що компанія просто не хотіла віддавати Steam відсотки з продажів гри, і перейшла на більш сприятливу платформу від творців Fortnite.

Поки розробники не можуть точно сказати, коли розпочнеться предзагрузка в сервісі Valve, проте це стане відомо найближчим часом — до релізу все-таки лічені дні. Покупці новинки в Epic Games Store з-за нинішніх обмежень магазину не зможуть завчасно скачати шутер. У будь-якому випадку, пограти зможуть ті, у кого потужний ПК. А для власників застарілих моделей залишається дивитися відео огляди гри в YouTube.

Нагадаємо, що Metro: Exodus виходить 15 лютого на PS4, Xbox One і РС. На комп'ютері шутер можна буде придбати протягом року тільки в сервісі Epic Games — 14 лютого 2020 року гра повернеться в продаж в Steam. Незважаючи на це, оновлення та доповнення будуть виходити на обох платформах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.