Баги Fallout 76 вже стали повноцінною частиною геймплея, але компанія не перестає дивувати і по сей день: з-за чергової помилки гравці потрапили в закриту локацію. Здавалося б, нічого страшного не сталося: всередині не чекали чудовиська, смерть і жах, так що про подію можна було забути.

Проте публіка, навчена гірким досвідом з банами з-за відвідування схованки розробників, серйозно злякалася можливих наслідків. Повідомляється, що гравці не могли туди потрапити чесним шляхом, але система дала збій, і їх перенесло в цю локацію. Не виключено, що автори гри вважатимуть, що вони потрапили в заборонене місце нечесним шляхом.

Під час одного з івентів користувач McStaken з друзями випадково опинився всередині Притулку 63. Про подію стало відомо завдяки Reddit, де було опубліковано кілька знімків: як виявилося, команда була не єдиною, кого заблокували в локації. На форумі навіть з'явився співробітник Bethesda, який уточнив, що місце поки знаходиться в розробці, але куди більше геймерів цікавила доля їх акаунтів. Автори гри повідомили, що акаунти не постраждають, і за помилки нікого не покарають.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.