З моменту виходу на ринок нинішнього покоління ігрових приставок, в яке входять PlayStation 4 і Xbox One, пройшло вже більше п'яти років. Саме час показати публіці очікувану приставку Sony PlayStation 5. Офіційно японський бренд поки що не оголосив про її швидке релізі, але лічені години трапилася велика витік даних.

Сьогодні, 12 лютого 2019 року, творці кращої гри нинішнього року, якою повинна стати Anthem, розкрили подробиці про ігровій приставці Sony PlayStation 5. Директор з розвитку багатокористувацького шутера Чад Робертсон, відповідаючи на питання геймерів, випадково проговорився про те, що вже зараз ігрова студія займається створенням даної відеоігри також для консолей наступного покоління, до появи яких залишилося зовсім мало часу. Судячи з усього, консоль можуть показати вже навіть у цьому році. Або хоча б на початку 2020.

Проте, варто зазначити, що Sony PlayStation 5 зможе запускати ігри, які створювалися для попередньої консолі з-за того, що архітектура системи не змінювалась.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.