днями відбулося вкрай неприємна подія, в результаті якого постраждав один з власників Xiaomi, причому не тільки матеріально, але ще й фізично. Вся справа в тому, що в його штанях вибухнув смартфон Xiaomi, причому мова йде про сучасної моделі в особі Mi Note 3, який все ще користується популярністю, і вважається актуальним на сьогоднішній день.

Як повідомив потерпілий, перебуваючи в будівлі він відчув сильне поколювання в нозі, з якою стикався смартфон Xiaomi, перебуваючи в кишені штанів. Він дивом витягнув його з штанів, і кинув на підлогу, а з смартфона почав валити чорний густий дим.

В результаті даного інциденту ніхто, крім власника смартфона, не постраждав. Він отримав сильні глибокі опіки на нозі, а також опіки на пальцях правої руки, якою він намагався витягти Xiaomi Mi Note 3 з кишені.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Служба підтримки Xiaomi повідомила, що всі “смартфони Xiaomi проходять ретельне тестування перед надходженням в серійне виробництво, і якщо виникають інциденти, пов'язані із загорянням або задимленням пристроїв, кожен такий випадок вимагає ретельного вивчення. Ми зв'язалися з користувачем, хто повідомив про спалах Mi Note 3, врегулювали ситуацію і вже почали розслідування причин події”. Чи буде якась компенсація потерпілому - покаже час.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.