В попередні роки Samsung комплектувала свої флагманські смартфони парою преміальних навушників. Прийдешній Galaxy S10 не стане винятком і теж отримає комплектні навушники. Але замість навушників AKG у комплект поставки будуть включатися нові навушники Galaxy Buds. Однак, не все так гладко, як хотілося б користувачам.

Наголошується, що навушники Samsung Galaxy Buds можна буде заряджати бездротовим способом від самого смартфона. І ймовірно, зарядка буде частим процесом, так як ємність акумуляторів в навушниках складає всього 58 маг, а батарея в чохлі має ємність 252 маг. Для порівняння, для моделі Gear IconX (2018) ці показники становлять 82 маг і 340 мАч, відповідно. Судячи з усього компанія захотіла заощадити на навушниках, але от за Galaxy S10 вимагатиме величезних грошей від користувачів.

Додамо, навушники можуть використовуватися і в якості автономного устрою. Підключення до смартфону або іншим джерелом звуку не є обов'язковим. В навушниках є 8 ГБ вбудованої пам'яті, чого достатньо для зберігання близько 2 тис. музичних композицій. Сам девайс здатний замінити повноцінний плеєр.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Офіційна презентація бездротових навушників Samsung Galaxy Buds відбудеться одночасно з новим флагманом Galaxy S10. Про ціну поки говорити рано, але вони будуть в комплекті разом з Galaxy S10.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.