Користувач ресурсу Reddit організував опитування, в ході якого спробував з'ясувати думку користувачів про смартфонах Apple. У підсумку найбільш вдалими моделями були визнані iPhone 5, 5S і SE. Втім, нічого дивного, адже ці смартфони володіли всім, що потрібно було для звичайного користувача смартфонів.

Наприклад, ці девайси володіли металевою рамкою, з допомогою якої можна було без шкоди смартфону відкривати пляшки з пивом. Так, акумулятори просто відмовлялися працювати на морозі, але ці пристрої були просто безсмертними. Задня камера не випирала, так що можна без побоювання кидати на стіл, або покласти в кишеню за ключами.

Пост з iPhone за два дні набрав понад 10 тисяч лайків, а також сотні коментарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З меншим захопленням, але все ж схвально, користувачі відгукнулися про iPhone 7, а також умовно бюджетному iPhone XR.

У той же час "революційний" iPhone Х фактично проігнорували - практично ніхто його не згадав.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.