Редактор ресурсу BuzzFeed Джон Пачковскі, який у минулому нерідко надавав достовірну інформацію про дати заходів і новинки Apple, назвав точну дату проведення наступної великої прес-конференції Apple.

Варто відзначити, що вона буде хоч і менш цікаво, якщо порівнювати з осінньої, під час якої презентують iPhone. Отже, традиційна весняна презентація Apple пройде 25 березня в театрі імені Стіва Джобса (Steve Jobs Theatre) в кампусі Apple Park, розташованому в рідному для компанії місті Купертіно, штат Каліфорнія. Що стосується інформації про захід, Тім Кук представить навушники другого покоління, бездротову зарядку, а також нововведення iOS 13, яка стане доступною вже у вересні з виходом iPhone 2019 року.

Останні кілька років свою весняну презентацію Apple присвячувала планшетів iPad і пов'язаних з ними анонсами. До речі, яблучна компанія запустить платній сервіс новин, але про нього практично нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.