Новий онлайн-шутер від компанії EA під назвою Apex Legends, що стрімко набирає популярність серед гравців може з'явитися і на мобільних платформах. Судячи з усього, компанія позиціонує проект як конкурент Fortnite, який приніс авторам багатомільярдну допомогу.

Apex Legends вийшла всього тиждень тому, але за цей час встигла набрати 25 млн гравців і досягти показника в 2 млн геймерів в онлайні одночасно. Однак, чи зможе компанія утримати геймерів в грі, випускаючи нові карти і режими - покаже час.

На хвилі успіху генеральний директор EA Games Ендрю Вілсон запустив слух про можливий випуск Apex Legends на Android і iOS. Враховуючи популярність інших шутерів в жанрі “Королівської битви” на мобільний платформах, цілком можливо, що і EA розглядає такий варіант. До того ж, геймінг на смартфонах незабаром може обігнати ринок консольних ігор, і такий шанс EA точно не упустить.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.