Користувачі Windows ОС можуть більше не переживати, класична програма редагування фото залишиться в колишньому вигляді.

На просторах Інтернету загуляли чутки про те, що разробоники Microsoft Paint хочуть видалити приграмму із стандартних додатків системи.

За довгі роки використання графічний редактор отримав популярність серед юзерів за його швидкість та простоту, що робить його простим для виконання найпростіших завдань по примітивній графіці.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Вже як два роки Microsoft загрожує тим, що Paint замінений на Paint 3D, а пізніше буде доступний тільки через магазин Microsoft Store. Можливо Білл Гейтс вирішив дпримножити свої і так космічно великі статки?

Однак, користувачі помітили, що в оновленій версії ОС, якій було присвоєно назву Insider ( Інсайдер ) повідомлення про заміну програми Paint - відсутнє.

Експерти компанії Microsoft зізналися, що нова версія Paint 3D, достатньо громіздка і займає велику кількість місця. Нова версія редактора це повна протилежність до чортиків старої і всім знайомої класичної варіації.

Так само було проведено дослідження процентного співвідношення використань старої і нової програм. Виявилося, що в більшості користувачі помилково натискають на іконку Paint 3D випадково. Однак, сповіщення про заміну класичної версії Paint все ще з'являється.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те, що стало причиною того, що користувачі Windows 10 масово повертаються на Windows 7. Можливо, всьому провиною "сира" версія новоенької ОС ?

Також "Знай.ua" інформував про жадібність компанії Microsoft. Кажете, що раніше було краще!? Тепер платіть.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про те, чому варто відмовитися від пошукової програми Internet Explorer. Любите Windows - любіть і його примхи. Чекаємо подальших вказівок від Білла Гейтса.