Близько місяця тому Samsung представила лінійку QLED-телевізорів Q900 з дозволом екрану 8К. Зараз стала відома їхня вартість. Нагадаємо, що самі телевізори здатні покращувати якість картинки до 4K-формату, якого більш ніж достатньо для комфортного перегляду фільму, або ж відео. Однак, ціна телевізорів просто величезна. Коштує він таких грошей - невідомо.

Офіційний сайт Samsung виставив такі цінники на лінійку Q900:

Є в лінійці і флагманська 98-дюймова модель, але її вартість поки не озвучена. Швидше за все, новий цей телевізор стоїть як повноцінний будинок.

Покупці таких телевізорів отримають можливість користуватися програмами від Apple: iTunes Movie і TV show, а також технологією бездротової передачі відео AirPlay 2. Втім, телевізор напханий всіма нововведеннями, так що за функціонал переживати точно не варто.

Пристрою запропонують поспілкуватися з голосовим асистентом Bixby навіть на великій відстані, завдяки мікрофонам в пульті One Remote. Samsung обіцяє в 2019 році додати підтримку Google Assistant і Amazon Alexa, що робить телевізори ще більш зручними в управлінні.

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.