Нещодавно інсайдер Роланд Куандт (Roland Quandt) опублікував рендери нового смартфона Sony з екраном 21:9. Як ми і припускали, це Xperia XA3 Ultra. Зараз у мережі з'явилися зображення звичайної версії, так що можна розглянути майбутній смартфон з усіх боків.

Новинка, судячи з рендерам, зовні буде відрізнятися тільки розміром. Вона також отримає широкоформатний 21:9 CinemaWide-дисплей, але з діагоналлю 6 дюймів. Однак, фішкою смартфона є не його дисплей, а камера. Компанія завжди робила упор на виробництво якісних камер, так що за якість фото при покупці цього смартфона переживати не варто.

Xperia XA3 повинні оснастити подвійний основною камерою, сканером на бічній стороні, акумулятором на 3500 мАч, NFC-чіпом, роз'ємом для навушників і процесором Qualcomm. Імовірно, це буде чіп Snapdragon 636 або Snapdragon 660. Так, характеристики не флагманські, але для прослуховування музики і спілкування в мережі вистачить з головою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що анонс відбудеться 24 лютого, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.