За 10 днів до фактичного випуску гри Anthem компанія EA представила релізний трейлер проекту. Такий крок виглядає дивним. Як правило, релізний трейлер публікується за день-два до фактичного виходу, щоб залучити до проекту якомога більше уваги ще до того, як про гру забудуть. Проте, компанія трохи поспішила, випустивши фінальний трейлер саме зараз.

Короткий трейлер демонструє чотири різновиди бойових екзоскелетів. При цьому кожен з них показаний у дії, а майбутнім гравцям нагадують про необхідність спільної роботи, щоб найбільш ефективно виконувати поставлені завдання. Втім, командна робота в мультіплеєрі далеко не завжди така, якою її розробники очікують побачити. Більшість гравців вважають за краще працювати поодинці, щоб не залежати від інших новачків.

Ймовірно, настільки ранній випуск релізної трейлера покликаний повернути інтерес громадськості до проекту. Демо-версія Anthem відрізнялася недостатньою стабільністю, а також мала проблеми з серверною частиною.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, гра Anthem виходить 22 лютого 2019 року для платформ Xbox One, PlayStation 4 і ПК. Про ціну поки говорити рано, але залишилося сподіватися лише на оцінки критиків, щоб зрозуміти, що не витрачаються гроші на неякісний продукт.

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.