Зараз, коли Apple прагне вступити в нову еру розвитку смартфонів, ринок потребує iPhone SE другого покоління більше, ніж коли-небудь раніше. З такою заявою виступив колумніст видання CNET Скотт Штайн. Він стверджує, що яблучна корпорація рухається трохи не в тому напрямку, і назавжди забула про думці своїх клієнтів.

Штайн упевнений, що друге покоління iPhone SE обов'язково має вийти в колишньому корпусі, так як саме корпус від старенького 5S став класикою. У ньому все ідеально, і Apple не потрібно змінювати його. Врешті-решт, вважає він, багато споживачі як і раніше відчувають потребу в роз'ємі для навушників, а також хочуть зберегти можливість користуватися по-справжньому компактним смартфоном. До того ж, ціна на новенький iPhone в старому корпусі, якщо такий взагалі вийде, буде дуже низькою. Правда, впихнути нові технології в такий корпус буде дуже непростим завданням.

Випустивши сіквел iPhone SE за доступною ціною, Apple вб'є відразу двох зайців. По-перше, компанія спровокує чергову хвилю переходу користувачів Android на iOS, як це сталося після релізу iPhone XR. А, по-друге, таким чином Apple вдасться поширити свій вплив не тільки на ринку смартфонів, але і суміжних продуктів. Втім, користувачі давно вже мріють про перевтілення культового SE, але поки що у Apple є на це свої плани.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.