Nokia 9 PureView стане першим смартфоном з п'ятьма датчиками зображення в основній камері. Втім, презентацію смартфона переносять ще з 2018 року, так що конкуренти мають всі шанси представити свій флагман з такими ж показниками камери.

При цьому, за попередніми даними, їх дозвіл не повинен бути великим – 5, 8, максимум 12 Мп. Але, за новими даними, камера все ж буде здатна робити знімки більш високої роздільної здатності. Поки неясно, чи буде зручно тримати смартфон при створенні фото, так як камери займають велику частину лицьової панелі, так що не закрити рукою хоча б один об'єктив буде ще тим завданням.

Отже, два датчика зможуть робити знімки роздільною здатністю 12 Мп, ще два датчика – вже роздільною здатністю 16 Мп, останній – роздільною здатністю 8 Мп. Як бачимо, ні про які 5 Мп мови вже не йде. Таким чином, сумарне дозвіл всіх датчиків може перевищити 60 Мп. Подібних характеристик поки що немає в апаратах конкурентів, так що все ж цікаво глянути на якість знімків. Про ціну поки говорити рано, а от пристрій покажуть в середині весни цього року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.