В кінці минулого місяця компанія Meizu вийшла на краудфандинговую платформу Indiegogo з концептуальним смартфон Meizu Zero. І ось через 15 днів смартфон все ще не зібрав потрібну суму. Судячи з усього, смартфон хоч і виглядає футуристично, але переваг як таких в ньому немає. Зарядки звичайної немає, та й роз'єму для навушників. Про кнопки навіть згадувати не потрібно.

За півмісяця компанії вдалося зібрати лише 34% від фіксованої суми ($34 287 з $100 000). Схоже, навіть затяті фанати Meizu не готові віддавати $1300 за смартфон без портів і кнопок. Швидше за все, компанія просто хотла привернути увагу користувачів, натякнувши на те, що вони можуть випустити такий телефон. Проте, користувачі не оцінили такий хід компанії.

Нагадаємо, Meizu Zero отримав керамічний корпус без кнопок і отворів із захистом IP68. У смартфоні встановлений 6-дюймовий OLED-дисплей і подвійна основна камера 12 Мп + 20 Мп. За роботу відповідає торішній флагманський процесор Snapdragon 845. Так, характеристики нехай і топові, але ціна 1300 доларів навіть для такого смартфона дуже велика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.