Ось уже як кілька років Microsoft намагається зробити з Windows 10 найпопулярнішу в світі операційну систему. Проте, всі спроби тільки посилювали ситуація, і від цього страждали мільйони користувачів. Втім, нове велике оновлення для Windows 10 виміряє інтерфейс операційної системи, а також принесе разом з собою масу нових функцій і можливостей, багато з яких вже давно чекають користувачі.

Про подробиці оновлення поки нічого не відомо, але користувачі сподіватися, що Microsoft позбавить користувачів від докучливих оновлень, які перезавантажують пристрою в самий невідповідний момент.

Сама збірка має номер 20H1, тобто вона не вийде восени 2019 року, а навесні 2020 року. Це означає, що до її релізу ще більше, ніж один місяць. Будемо сподіватися, що це оновлення не видалить всі особисті файли з пристроїв. До того ж, нестабільна робота Windows 10 не кращим чином позначається на репутації компанії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поки що точно невідомо, які конкретно нововведення оновлення разом з собою принесе, але готується щось дійсно велике і грандіозне. Як вважають деякі експерти, цей апдейт може стати останнім для Windows 10, тобто після нього випускатися оновлення, принаймні великі, вже не будуть. Компанія планує випустити абсолютно нову ОС, яка і стане наступником Windows 10.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.