Samsung представить Galaxy S10 вже 22 лютого, і в мережі з'явилися подробиці про топової моделі Samsung Galaxy S10 Plus.

В лінійці будуть різні моделі, ймовірно, близько чотирьох. До речі, одна з модифікацій отримає підтримку 5G мережі, але для жителів України це даремна функція, так як 5G з'явиться не раніше 2020 року. Втім, ціна від підтримки нової мережі тільки зросте.

Повідомляється, що сама топова версія поставить рекорд за кількома параметрами. Судячи по всьому Galaxy S10 Plus може поставлятися з 12 ГБ оперативної пам'яті і вбудованою 1 ТБ пам'яті. На ринку немає смартфона з такою кількістю оперативки, а також внутрішнього сховища. До речі, розширити пам'ять за допомогою слота для карт, який підтримує флешки до 1ТБ пам'яті. Це абсолютний рекорд для смартфонів. Навіть Apple не може похвалитися такими функціями.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак, не виключено, що XIaomi або Huawei представлять свою версію потужного девайса, але при цьому ціна буде помітно нижче.

Нагадаємо, що 22 лютого Samsung проведе прес-конференцію в Сан-Франциско, де представить свої нові телефони Galaxy S10 офіційно.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.