Незабаром китайський виробник техніки компанія Xiaomi представить свій новий флагман Mi 9. Але, з'явилася цікава новина, що даний гаджет вийде не поодинці, компанія розбавить його презентацію новим портативним акумулятором.

Про це стало відомо завдяки офіційному повідомленні на сайті компанії.

Так, павербанки від Xiaomi, які можна взяти з собою в сумці або навіть кишені, вже стали річчю must have. А тепер компанія вирішила перейти на наступний рівень і випустити PowerBank з бездротовою зарядкою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це буде портативний акумулятор ємністю 10 000 мАг, який зможе заряджати смартфони та інші гаджети без проводів. Можливо, будуть і інші версії з більшою ємністю.

Варто нагадати, що дуже скоро популярний китайський виробник Xiaomi презентує новий флагман 9 Mi, який всередині компанії отримав назву "бойовий ангел". Виконавчий директор Лей Цзунь розповів, що подібну назву смартфон отримав неспроста - вона символізує красу і оснащення всіма сучасними технологіями, готовий битися з будь-яким конкурентом. На цю заяву відреагував Honor – суббренд компанії Huawei.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через нетривалий час після оголошення дати анонсу флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 з'явилися чутки про можливий вихід поліпшеної модифікації новинки. Трохи пізніше один із співзасновників компанії розсекретив параметри Xiaomi Mi 9 Explorer Edition і охрестив гаджет "найпотужнішим у світі".

Нагадаємо, розкрито головні особливості топового Samsung Galaxy S10.

Як повідомляв Знай.uа Samsung Galaxy A50, A30 і A10: розкрито характеристики нових бюджетників.

Знай.uа писав, Siri помітно розряджає ваш iPhone: покрокове вирішення проблеми.