Незважаючи на те, що до презентації iPhone нового покоління залишилося ще близько півроку, в мережі вже з'явилися чутки про можливості і функції цих пристроїв. Відомий аналітик Мін-Чі Куо, який публікує правдиву інформацію про майбутніх девайса Apple розповів, чого очікувати від яблучної корпорації.

За даними Мін-Чі Куо, компанія Apple випустить цього року три нові моделі iPhone. При цьому одна з них отримає потрійну камеру. Втім, компанії потрібно конкурувати з такими гігантами як Huawei і Meizu, які випускають смартфони за ціною 150 доларів з 48-мегапіксельною камерою. До речі, вирізи на екранах залишаться такої ж форми. До речі, нові iPhone 2019 року отримають поліпшену версію бездротової зарядки, що дозволить заряджати інші пристрої. Подібна система є у смартфонах Huawei, а також її приписують майбутнім Samsung Galaxy S10.

Але Apple продовжить і далі використовувати власний роз'єм Lightning для провідний заряджання і передачі даних і не стане переходити на універсального стандарту USB-C, який забезпечує більш швидкий процес зарядки. Втім, ця інформація спірна, враховуючи, що iPad 2018 року отримав роз'єм USB Type-C.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.