Ігрова приставка Sony PlayStation 4 надійшла в продаж в 2013 році, швидко ставши дуже популярною. Проте, вже у 2020 році компанія представить PlayStation 5, яка просто знищить свого попередника. Саме тому PlayStation 4 зараз продається вдвічі дешевше.

В даний час цю ігрову систему продають за $400 – 500, залежно від країни. Після зниження ціни консоль обійдеться всього в $250, що приблизно вдвічі дешевше. Це позитивно позначиться на попиті з боку покупців по всьому світу. Судячи з усього, компанія Sony дає останній шанс тим, хто ще не придбав ігрову приставку.

Експерт галузі переконаний в тому, що фактично дворазове зниження ціни на PS4 єдине, що зможе зберегти її продажу зараз, коли в мережі на щоденній основі з'являються чутки про нової моделі. На це вказує також те, що акції Sony дешевшають ось уже кілька днів, тому таке рішення з боку керівництва не змусить себе чекати. До того ж, мобільний підрозділ Sony переживає кризу, так що компанії потрібно якимось чином збільшити фінансові показники виручки за квартал.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.