Компанія Samsung тільки що представила два нових планшета — Galaxy Tab S5e і Galaxy Tab A 10.1 (2019).

Планшет Samsung Galaxy Tab S5e виділяється в першу чергу рекордно малою товщиною і масою. Кажучи конкретніше, товщина металевого корпусу складає всього 5,5 мм, а важить планшет 400 р. Проте чи буде він гнутися, як це було з iPad 2018 року, які прямо з коробки були вже злегка гнутими - невідомо. Будемо сподіватися, що Samsung навчилася на помилках яблучної компанії.

І це при діагоналі екрану 10,5 дюйма. Для порівняння, 11-дюймова модель iPad Pro 2018 року має товщину 5,9 мм і важить 468 р. Звичайно, до начинки iPad 2018 планшету ще далеко, але це непоганий показник для пристроїв такого сегмента.

Ще одна відмінна особливість Galaxy Tab S5e — тонкі рамки навколо екрану. Співвідношення площі екрану на лицьовій панелі у Galaxy Tab S5e досягає 81,8%. За цим показником новинка перевершує актуальну флагманську модель Tab S4 (79%), але трохи поступається iPad Pro (82,9%). У будь-якому випадку, нові планшети виглядають досить свіжо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Що стосується ціни, молодша модель буде продаватися від 270 євро, тоді як топова від 450 євро.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.