В останні роки всі виробники смартфонів прагнуть до того, щоб встановлювати на свої гаджети такі екрани, які будуть займати максимально багато місця на лицьовій частині. Саме тому китайська корпорація Xiaomi вирішила впровадити в свій новий флагман під назвою Mi Mix 4 революційну особливість, про яку конкуренти ще не додумалися.

Варто відзначити, що пристрій буде преміальним, і на даному етапі його виробництва вже відчувають. До речі, сама технологія екрану не нова, її хотіли запровадити ще в 2015 році, але відсутність ресурсів і технологічних можливостей змусило компанію відкласти ідею до сьогоднішнього дня.

Інсайдери повідомляють, що новий флагман отримає революційну камеру, яка має складаний механізм. Про що йде мова сказати поки складно. У будь-якому випадку, компанія пообіцяла зробити упор на камеру при створенні смартфонів в 2019 році, так що цієї інформації можна охоче вірити. Він отримає топове технічне оснащення в особі процесора Qualcomm Snapdragon 855 і графіки Adreno 640, а також абсолютно точно опиниться в повній мірі сумісний з мережами 5G на швидкості до 2 Гбіт/с. Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу. Втім, чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.