Facebook заблокував три сторінки зареєстрованої в Берліні Maffick Media, на яких розміщувалися новинні відео — Soapbox, Waste-Ed і Backthen, повідомили CNN представники соцмережі і підтвердила головний редактор RT Маргарита Симоньян.

Представник Facebook заявив, що передплатники повинні точно знати, “хто стоїть” за тими чи іншими сторінками. Facebook вважається, що весь матеріал Maffick Media створювався під час співпраці з “російською владою”. Найбільша соцмережа вважає, що більшість користувачів просто могли не знати про такі зв'язки.

Редакція RT назвала блокування сторінок Maffick Media “боротьбою з російською пропагандою” і зазначила, що Facebook жодного разу не звинувачував відеопроекти в порушенні правил. Facebook повідомила, що Maffick Media жодного разу не вказала, що фінансується урядом Росії.

RT заявили, що ніколи не приховувала дані про фінансування Maffick Media, а CNN керувався інформацією з відкритих реєстрів. Судячи з усього, назріває скандал, і чим він закінчиться - невідомо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.