Всього два дні залишилося до презентації нового флагмана Samsung, а тим часом в Інтернеті з'явилася інформація про ціни на гаджет. Ймовірно, топова модель Galaxy S10 буде коштувати дорожче, ніж передбачалося раніше - близько 1,5 тисяч доларів. Таке навіть Apple не снилося. Однак, чи буде попит на смартфон за ціною авто - невідомо. У будь-якому випадку, девайс отримає 12 ГБ оперативки, а також 1ТБ сховища. Подібними характеристиками смартфони конкурентів похвалитися не можуть.

Більшість сучасних флагманських смартфонів коштує близько тисячі доларів, але вихід за рамки цієї суми стає азартною грою, яку більшість компаній не можуть виграти. Втім, торішні смартфони Samsung не змогли стати популярними, так що компанія вирішила збільшити ставки, випустивши смартфон з рекордними показниками.

Apple поки є винятком, так як деякі з її iPhone коштують понад тисячу доларів. Однак Android-смартфони, навіть флагмани, складно продавати, якщо вони коштують надто дорого, з-за конкуренції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.