Китайський бренд Xiaomi випустить нову модель спортивного браслету, яка буде доступна для покупки в найближчі кілька місяців. Новинка отримала назву Mi Band 4.

Перший час придбати цей пристрій можна буде тільки в Китаї і за досить високою ціною. Так, Mi Band 4 виявиться набагато дорожче попередніх моделей.

Відомо, що новий браслет отримає 1-дюймовий Super AMOLED-дисплей, причому кольоровий і з підтримкою сенсорного управління. Таке рішення виявиться значно більш привабливим для очей, ніж у більш старих моделях.

Також на користувачів чекає новий ремінець з перфорацією і надійною застібкою. Ще однією особливістю Mi Band 4 стане вбудований барометричний альтиметр, який дозволяє вимірювати набрану висоту за який-небудь проміжок часу, наприклад, за тиждень або день.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Покупці спортивного браслету від Xiaomi зможуть розраховувати на підтримку магнітної зарядки, майже як у Apple Watch Series 4. Для цього в тильній частині капсули трекера потрібно піднести спеціальний зарядний пристрій на магнітному фіксаторі. Простіше кажучи, витягувати основу всього гаджета з ремінця і вставляти її в спеціальний адаптер не доведеться.

Втім, звичайно, всі ці особливості позначаться на вартості пристрою в гіршу сторону, так як за нього доведеться віддати велику суму грошей, які деякі вважають неприйнятною для бюджетної компанії. Базова звичайна модель Xiaomi Mi Band 4 обійдеться в 250 юанів (приблизно 1000 гривень). За такою ціною девайс можна буде придбати в Китаї.

Через 1 - 2 місяці з моменту початку продажів звичайної версії, всі бажаючі зможуть придбати конфігурацію з GPS. Однак за таку особливість, яка дозволить відстежувати місце розташування в режимі ренального часу, доведеться трохи доплатити. Покупцям доведеться викласти за неї 320 юанів (приблизно 1300 гривень).

Варто відзначити, що офіційні продажі новинки повинні початися в найближчі кілька місяців, але точні терміни поки що невідомі.

Нагадаємо, що плани Xiaomi на 20 лютого вже всім відомі – це прем'єра флагмана Mi 9, а ще повинні представити його прокачану версію Explorer Edition.

Як повідомляв портал Знай.uа, Xiaomi опублікувала в Weibo тизер спортивних розумних годинників. Їх презентують 19 лютого.

Також портал Знай.uа писав, що Xiaomi вирішила впровадити в свій новий флагман під назвою Mi Mix 4 революційну особливість, про яку конкуренти ще не додумалися.