Бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 7 став справжнім хітом в Китаї і компанія планує збільшити його успіх. Втім, це не дивно, адже нова компанія зарекомендувала себе як виробник дешевих, але якісних смартфонів, що не могло не привернути нових покупців. Виробник анонсував вихід смартфона Xiaomi Redmi Note 7 Pro і поділився деякими характеристиками новинки.

Судячи з усього, девайс покажуть відразу після виходу Xiaomi Mi 9, так що це буде в березні або на початку квітня. Чекати залишилося недовго.

Що стосується характеристик, новинка отримає більш потужний процесор – Snapdragon 675, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Так, сам процесор далеко не топовий, але його вистачить для прослуховування музики, або ж спілкування в мережі. В основній камері головним сенсором виступить 48-мегапіксельний Sony IMX586. Також наголошується підтримка швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Не секрет, що головною особливістю флагмана стане його камера, як це було з звичайною версією смартфона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В порівнянні з прямим попередником, торішнім Redmi Note 6 Pro, нова модель повинна принести безліч поліпшень і змін. Поки що про ціну говорить рано, але вона явно не перевищить 500 доларів.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.